VII Jornada d’inclusió digital

Prop de 300 mestres i professors de tot Catalunya van participar dissabte 4 de maig a la VII Jornada d’inclusió digital, enguany sota el títol “Impulsant la cultura de l’escola inclusiva”, que organitza el Departament d’Ensenyament. La jornada, va tenir lloc a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, té com a objectiu reflexionar i intercanviar experiències al voltant del paper protagonista de l’alumne en el seu aprenentatge i el potencial que tenen les tecnologies per a personalitzar els entorns d’aprenentatge, i afavorir la interacció i la participació de tots els alumnes.
La inauguració de la jornada va anar a càrrec de la directora General d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll, i el vicerector de Qualitat i Transparència de la Universitat de Girona, Josep Daunis.
La conferència inaugural la va oferir el professor titular del departament Interfacultatiu de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), Gerardo Echeita, sota el títol “Equidad, inclusión y personalización del aprendizaje. Pensando sobre el papel de las TIC ante el desafío de su justa articulación”.
Així mateix, en el marc de la jornada, va haver-hi diferents activitats, des d’espais d’intercanvi d’experiències que cercaven la implicació i complicitat dels participants fins a tallers per dissenyar, planificar i enriquir pràctiques educatives amb les Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC).
Més informació al web del Departament d’Ensenyament: http://blocs.xtec.cat/jornadainclusiodigital/
Twitter de la jornada: #jid18

Deixa un comentari